Erkende Antiek Taxateurs

Wij taxeren antiek

Over ons

 

Deze website Erkende Antiek Taxateurs is een onderdeel van Erkende Inboedel Taxateurs. Wij zijn gevestigd in een voormalig klooster in het oosten van Nederland. Ons kantoor is gevestigd in Enschede, maar de taxaties zijn uiteraard gericht op heel Nederland. We kunnen dus in elke plaats in Nederland roerende zaken, zoals bijvoorbeeld antiek, taxeren.

Wij werken uitsluitend met bevoegde taxateurs. Onze taxateurs hebben door jaren van scholing, studeren en een rationele kijk op antieke, gebruikte en/of nieuwe goederen. Hierdoor kan een taxatierapport door verschillende instanties gebruikt worden. Naast deze unieke manier van werken is er een enorme databank aan accurate gegevens verzameld die, naast de parate kennis, telkens aangesproken kan worden.

Indien u contact wilt opnemen gebruik dan ons contactformulier. Voor een concrete taxatie kunt u geheel vrijblijvend ons aanvraagformulier invullen. De taxateur zelf neemt dan direct telefonisch contact met u op om uw taxatie aanvraag te bespreken. 

Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Wij zullen dan ook altijd zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens omgaan. Meer informatie hierover vindt u in ons privacybeleid.

 

 

 

 

 

Erkende Taxateurs
Nijverheidstraat 5
7511 JM Enschede
088-4303049
E-mail
kvk-nr: 08099570